Qui som

Qui som

“Toleràncies, menjant amb il·lusió” és una iniciativa emprenedora que pretén sensibilitzar a la població rural i aportar solucions sobre les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. Un projecte que neix de la pròpia experiència de l’emprenedora, la Laia, al detectar-li un seguit d’intoleràncies (com el gluten, a la lactosa, entre d’altres) que l’han ensenyat a viure en primera persona algunes limitacions alimentàries que això suposa.

Què composa Toleràncies

BOTIGUA MOLSA-TOLERÀNCIES

Botiga 

Passeig de Sant Antoni Maria Claret, 15,
25280 Solsona, Lleida

Quins valors ens caracteritzen?

Servei personalitzat

Servei personalitzat amb contacte directe amb el client, informant-lo i assessorant-lo dels productes adequats per a ell

Qualitat

Qualitat dels serveis i dels productes, ja que apostem per productes artesans, naturals i saludables.

 

Innovació

Innovació com a projecte integral i innovador sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. Un format de venta de productes lliures d’al·lèrgens inèdit i únic a Catalunya a través de la Food Truck Toleràncies.

 

Diversificació

Diversificació en els productes i serveis, però amb un eix principal les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

Responsable

Responsable en la gestió empresarial, les persones i les seves limitacions alimentàries.

Iniciativa educativa

Iniciativa educativa al difondre i sensibilitzar sobre les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, a través de campanyes municipals i escolars en zones rurals on pràcticament és inexistent aquest servei d’informació i venta de productes.