tamari fort 800
Al·lèrgens

Salsa bio Tamari forta de soja

Salsa Tamari de soja sense gluten, fermentada naturalment a partir de cultius de fongs Koji, el que li dóna aquest sabor intens i tan especial.

Pes net: 250ml.
Marca: Terra Sana.


Llavors de soja*, aigua, sal marina, shochu salat (aigua, arròs*, sal, ferment koji), ferment koji*.
*Productes d'agricultura ecològica.



Sense al·lèrgens: Sense gluten.

Traces: -

Al·lèrgens: Conté soja.



Suggeriments conservació: Conservar a temperatura ambient, en lloc fresc i sec protegit de la llum.

Suggeriments consum: Consumir com a salsa d'acompanyament, per preparar un amaniment i en plats que combinin bé amb un condiment (sushi, mandonguilles de tofu, salmó, quinoa, pastís de carbassa, etc).


 

Codi d'Al·lèrgens