Condicions de compra

LLENÇA’T A LA BOTIGA ONLINE

Toleràncies et vol oferir un nou servei de compra online per facilitar les teves comandes setmanals i així estalviar-te temps! Gaudiràs de tots els productes sense al·lèrgens amb un click, amb descomptes i novetats.

CONDICIONS GENERALS D’ÚS I COMPRA TOLERÀNCIES

Les condicions generals d’ús i compra del nostre web www.tolerancies.cat descrites a continuació, defineixen els drets i obligacions tant de TOLERÀNCIES, com del client, en el marc de l’ús d’aquesta pàgina web.

Alhora d’utilitzar aquesta botiga virtual, vostè accepta quedar vinculat per les presents condicions. L’adquisició de productes, realització de comandes i compra a través de la botiga virtual de Toleràncies comporta l’acceptació total de cada una de les condicions generals que s’indiquen a continuació. No obstant això, l’usuari accepta, de forma expressa i sense excepcions, que l′accés i la utilització de la botiga online té lloc sota la seva única i exclusiva responsabilitat.

Aquestes condicions podrien ser modificades en qualsevol moment, sense notificació prèvia. Per aquest motiu li recomanem i preguem que llegeixi detingudament el seu contingut abans d’entrar en el procés de compra del web www.tolerancies.cat.

Vostè com a usuari-comprador declara ser major d’edat i disposar de la capacitat legal suficient per contractar els serveis, acceptar les condicions i clàusules de compra de Toleràncies. L’usuari respon de la veracitat de les dades omplertes al formulari de registre, i aquestes quedaran introduïdes en al base de dades de Toleràncies i podran ser modificades i/o esborrades a petició del client.

Quan creï el compte de client de Toleràncies se li demanarà una contrasenya. Aquesta és confidencial i vostè serà responsable de totes les comandes que es presentin en el seu ús. Davant la possibilitat d’activitats on es pugui veure afectada la seguretat del lloc web, o que el client incompleixi qualsevol de les obligacions de les condicions generals d’ús, ens reservem el dret de suspendre o cancel·lar el seu compte.

Vostè pot cancel·lar el seu compte amb nosaltres en qualsevol moment, ja sigui mitjançant una notificació per escrit, per telèfon (973 107 334) o per correu electrònic (info@tolerancies.cat).

L’empresa responsable de la botiga online és Toleràncies (com a nom comercial), sota la denominació social de Laia Espasa Bosch amb domicili carrer Sant Agustí, 24 25280 de Solsona, i NIF 38864372F. Toleràncies s’encarregarà de gestionar directament o per mitjà de tercers la prestació del serveis web.

Telèfons

 • 973 107 334
 • 673 763 581

Whatsapp

 • 646 642 137

e.mail

 • info@tolerancies.cat

Adreça

 • c/Sant Agustí, 24 – 25280 – Solsona

COMANDES ONLINE (BOTIGA VIRTUAL):

1. Creació del compte – registre i funcionament de la botiga online

Per accedir a la botiga online, és molt fàcil i ràpid.

 1. Accedeix al web de Toleràncies www.tolerancies.cat i prem el botó de la clau a la part superior dreta.
 2. ENREGISTRA’T, creant un compte personal – Accés al formulari

Registrant-te a la botiga online rebràs via e-mail el nom d′usuari i la confirmació de la teva alta

Un cop enregistra’t, ja tindràs un compte a Toleràncies….i podràs gaudir del Rebost de Toleràncies … i triar els productes que més t’agradin

 1. Els productes estan presentats en categories i subcategories, i es pot escollir la quantitat desitjada. A més, cada producte conté la seva fitxa informativa on es descriuen els ingredients, al·lèrgens i conservació.
 2. Per enllestir la comanda, s’ha de CONFIRMA LA CISTELLA…
 3. I anar cap a efectuar el PAGAMENT, on s’han d’introduir les dades i la informació de lliurament de la comanda
 4. Una vegada efectuada la compra, rebràs una notificació via correu electrònic confirmant les dades de la teva comanda.

I llestos!…LA RESTA ENS EN CUIDEM NOSALTRES!

NOTA: Si l’usuari ja està registrat, aquestes dades queden emmagatzemades, podent-se modificar en qualsevol moment. És obligació de l’usuari mantenir actualitzades les dades de forma que corresponguin a la realitat en cada moment.

2. Periode de prova (setembre 2017)

Es pot comprar a través de la botiga online les 24h del dia, qualsevol dia de la setmana, però les comandes s’entregaran en els mercats de Tremp (dilluns matí), Sort (dilluns tarda) o de La Seu (dissabte). També es podran recollir a la mateixa botiga fixa de Solsona (de dimarts a divendres).

Almenys s’han de fer les comandes 3 dies abans de la recollida de la comanda.

Zones d’enviament: comarques del Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Alt Urgell i Solsonès

NOTA:

 • COMANDES: DE DILLUNS A DIJOUS
 • ENVIAMENT: CADA DILLUNS SEGÜENT
 • COMANDA MÍNIMA: 65€ ports gratuïts. Comandes inferiors el preu dels ports serà de 8€

 

Si prefereixes l’atenció personalitzada, ho pots fer per telèfon:

Telèfons:

 • 973 107 334 / 673  763 581

Whatsapp:

 • 646 642 137

Horari:

 • De dilluns a divendres: 9.00 – 14.00h / 16.30 – 20.00h
 • Dissabtes:  9.00 – 13.30h

Botiga fixe Toleràncies

 • Botiga amb encant a Solsona
  c/Sant Agustí, 24 25280 – Solsona
 • Horari botiga:
  • MATINS: dijous-divendres 9.00 – 14.00h
  • TARDES: dimarts – divendres 16.30-20.30h
  • Dilluns i dissabte/diumenge TANCAT

Food truck Toleràncies – A partir de novembre deixem els mercats

 • Food Truck Toleràncies Mercat de Tremp
  Passeig Pare Manyanet a l’alçada del nº14 de Tremp
  Cada dilluns 8.00 – 13.30h
 • Food Truck Toleràncies Mercat de La Seu
  Carrer Sant Josep de Calassanç, La Seu d’Urgell
  Cada dissabte 8.00 – 13.30h

Es pot comprar a través de la botiga online les 24h del dia, qualsevol dia de la setmana. Però es recomana fer-les de dilluns a dijous, ja que de divendres a dissabte estem preparant les comandes del dilluns. En el cas que es faci la comanda de divendres a diumenge hi ha la possibilitat que no hi hagi el producte desitjat.

Totes les comandes s’entregaran en dilluns. Franja horària i zona:

 • Pallars Jussà: dilluns matí
 • Pallars Sobirà: dilluns migdia
 • Alt Urgell: dilluns tarda

També es podran recollir les comandes a la mateixa botiga fixa de Solsona (de dimarts a divendres dins els horaris establerts).

ANUL·LACIÓ DE COMANDES: dia màxim d’anul·lació el dijous a la tarda (3 dies abans de l’enviament).

En el cas que no es pugui realitzar el lliurament al client o s’efectui la recollida de la comanda per causes imputables al mateix client i sense notificació prèvia, la comanda serà donada a una entitat benèfica transcorregut un període de 48 hores, sense dret a deduir el preu de la mateixa, ni serà susceptible de l’abonament referit en e present pacte.

A hores d’ara repartim a les comarques del Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Alt Urgell i Solsonès

Disposem de 3 formes de pagament, amb total garantia de seguretat virtual: (posar uns iconos per cadascun al costat)

 • Targeta de dèbit o crèdit, Visa, Mastercard i Maestro:

Si es tria com a mitjà de pagament la Targeta de Crèdit, s’hauran de proporcionar les dades de la targeta de crèdit en el moment de realitzar la seva “Comanda” (les dades que li sol·licitaran son el número de la targeta, la data de caducitat, i el codi de validació que coincidei amb els tres últims dígits impresos en el revers de la targeta)

El sistema de pagament és realitza mitjançant una passarel·la de pagament de comerç electrònic amb el servidor segur certificat segons el protocol SSL i les dades bancàriesno es guardaran en els nostres servidors, ja que són dades entre vostè i el seu banc mitjançant un servidor segur.

Atenció: El frau amb targeta de crèdit és delicte, i Toleràncies desencadenarà accions judicials pertinents en contra aquell usuari que realitzi una transacció fraudulenta en la nostra botiga online.

 • Transferència bancària

En el cas de seleccionar Transferència bancària s’indicarà al client el número de compte de Toleràncies al qual a d’efectuar l’ingrés. Com concepte de la transferència ens ha d’indicar el número de comanda, el nom i cognoms del client. Posteriorment rebrà un correu electrònic de confirmació del pagament.

Recordi que disposa de 2 dies naturals per realitzar la transferència, passat aquest temps, la compra de la comanda s’anularà i haurà de tornar-la a fer.

No s’efecturarà a l’enviament de la comanda fins que no s’hagi efectuat al pagament.

 • Paypal:

A través de PayPal s’autoritzarà el pagament, però no es retirarà cap import fins que paypal verifiqui que és correcte. És imprescindible tenir un compte de PayPal.

Una vegada efectuada la compra, el client rebrà una notificació via correu electrònic confirmant les dades de la seva comanda.

No es procedirà a l’enviament dels productes fins que no s’hagi rebut la confirmació per part del banc.

D’acord amb la legislació en vigor i per a la seguretat i confidencialitat de les seves dades, Toleràncies no guardarà la informació relativa a les seves dades bancàries. El pagament a través de Paypal i a través de Targeta de Crèdit es realitzarà directament a la passarel·la segura del banc, per la que les seves dades bancàries viatgen encriptades i és impossible que siguin interceptades.

 

Per a qualsevol incidència, o canvi de producte pel seu mal estat, posi’s en contacte amb el nostre Servei d’Atenció al Client

Si el client vol modificat la seva comanda, anul·lar-la o posposar-la haurà de notificar-ho amb un termini màxim de 3 dies, un cop efectuada la compra, i sempre hi quan no sigui el mateix dia d’enviament o entrega.

Si detecteu qualsevol desperfecte a la caixa de la comanda és imprescindible que ho feu constar en l’albarà de lliurament ABANS D’OBRIR LA CAIXA. Aquest albarà l’ha de signar tant el repartidor/missatge com el client de la comanda. Si no consten aquestes signatures es considerarà que la comanda s’ha entregat en perfecte estat, i el client no podrà reclamar cap devolució.

A més, si la comanda no li hagi arribat en perfecte estat, li agrairíem que ens avisés en el termini de 24 hores laborals a info@tolerancies.cat o per telèfon de Toleràncies 973 – 107 – 334 / 673 – 763 – 581. Ja que només disposem de 24 hores per reclamar els desperfectes a l’empresa de transport, i passat aquest termini és molt complicat que l’empresa de transport accepti la nostra reclamació.

A partir d’aquest moment, per retornar el producte amb mal estat i efectuar la devolució se’ns ha de comunicar prèviament i té un termini de 7 dies. La setmana següent el servei de Toleràncies li recollirà el producte defectuós.

La presentació dels productes al web es detallen amb una breu descripció de les característiques pròpies del producte, mètode de conservació, al·lèrgens, preu, pes aproximat i imatges com a efecte identificatiu.

Aquesta informació en relació a cada producte és descriu en base a la informació proporcionada a Toleràncies pel seu corresponent fabricant (responsable d’aquesta informació). Per aquest motiu, tot i que el web de Toleràncies intenta oferir una informació actualitzada, no es pot fer responsable de possibles diferencies i/o modificacions d’informació entre la informació facilitada del producte pel proveïdor i la nostra pàgina web; ni tampoc es responsable de les conseqüències de l’ús dels productes pels clients en base a aquesta informació.

IMPORTANT RECOMANACIÓ: Per això recomanem LLEGIR SEMPRE de forma exhaustiva el llistat d’ingredients impresos als envasos, prèviament a la ingesta del producte i/o contactar amb el fabricant en cas de qualsevol dubte sobre la composició. En el cas de detectar alguna anomalia, li agrairíem que ens ho comuniqués per tal de modificar-ho al web.

TOLERÀNCIES garanteix el preu de compra, independentment el dia que es faci el lliurament o entrega. Tots els preus que s’indiquen a la botiga online són en euros i inclouen l’impost sobre el valor afegit aplicable (IVA).

No obstant, TOLERÀNCIES es reserva el dret de modificar en qualsevol moment i sense avís previ, els preus dels productes, així com suspendre la venda de forma temporal o definitiva qualsevol producte existent al web.