Avís legal

Avís legal

INFORMACIÓ GENERAL DEL WEB

En compliment a la Llei 34/2002, de 11 juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació indiquem les dades d’informació general d’aquesta pàgina web:

Empresa: Toleràncies, menjant amb il·lusió

Titular: LAIA ESPASA BOSCH
Adreça: c/Sant Agustí, 24 Baixos – 25280 – Solsona (Lleida)
Contacte: info@tolerancies.cat
CIF: 38864372F
Toleràncies no assumeix cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació que apareixen al web de Toleràncies (www.tolerancies.cat).

La informació i continguts dels productes i dels seus ingredients s’obtenen de la informació rebuda per part dels seus proveïdors. En el cas que la informació no estigui actualitzada i no s’hagi informat a Toleràncies d’algun canvi d’ingredient, Toleràncies no es fa responsable derivada a la falta de veracitat, actualització i precisió de les dades.

Les pàgines d’Internet de www.toleràncies.cat poden contenir enllaços (links) a altres pàgines web de terceres parts que Toleràncies no pot controlar. Per aquest motiu, Toleràncies i el seu website no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines web de tercers.

 

PROTECCIÓ DE DADES

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades recollides com usuari al website de Toleràncies, seran tractades i quedaran incorporades en els fitxers de dades de caràcter personal creat per Toleràncies, i sota la seva responsabilitat, amb la finalitat d’oferir-li els nostres serveis, així com per informar-lo de les millores del web i gestionar les seves comandes. Toleràncies enviarà informació dels seus productes i activitats, únicament als clients que hagin donat el seu consentiment.

Toleràncies, manifesta que compleix totes les mesures de seguretat i requisits legals mencionats al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre i a la L.O.P.D 15799 de 13 de desembre, que garanteix la seguretat de les dades de caràcter personal incorporades als nostres fitxers que conservaran amb caràcter confidencial, i garanteix que en cap cas seran cedides ni venudes a terceres empreses, ni utilitzades per un altre fi diferent al anteriorment citat, tret de les remissions d’obligat compliment que estipula la llei.

L’usuari és l’únic responsable a causa de la complementació dels formularis amb dades falses, inexactes incompletes o no actualitzades.

L’informem que pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, comunicant-ho mitjançant una comunicació escrita i fotocopia del DNI indicant la referència LOPD al correu electrònic, info@tolerancies.cat; o bé per correu postal a Toleràncies al carrer Sant Agustí, 24 de Solsona.